İskelet, Ağaç ?

...Mesela diğer konu oturma grupları, masif iskeletleri , burda genelde rusyadan gelen kayın kullanılıyor ve renkleri ciddi kızıla kaçıyor, peki ne yapıyorlar atıyorlar masifin üstüne lake gibi cilayı,ince bir tarakla form veriyorlar eskitme diye diye bulamaçı yutturuyorlar. Bunu ya da mdf üstüne yapıyorlar.
Arkadaşlar iyi bir masifin m3 650-800 $ dır bu rus mallar ise 300-400 $ arasında antalmaya gerek yok herhalde. 1500 ytl yemek odası diyor komple mdf, sunta, suntalam. İskeletlerde genelde ön kayıtlarla ayak bağlantıları arasında açma olur, 2 li 2.5 luk yada eski 3 lülerde açan ve sarkma olur. Şimdilerde 3 lü kalktı 2.5 luk oldu ya, iskelet köşelerini muhakak bayrak denilen destek parçaları teklilerde bile konulmalı ayrıca 2li 2.5 luk koltuklarda orta kayıtlar en az 2 tane ideali 3 ad. olmalı bunların ortalarında destek ayakları olmalı, yine süngerler yumuşak değil sert olmalı densiti leri(yoğumluk dereceleri) uygun olmalı, vs.

.Masif yada doğal kaplama ürün alın, Şunu iyi bilin ki iyi bir iskelete bir çok kez döşeme yapılır. İyi masifli bir ürüne bir çok kez renk ve cila atılabilir, yine masif + sunta üstü veya kontrplak üstü doğal kaplamalı bir ürün cilalanır, tamir edilir. Aldınız sunta- suntalam ürünleri ömrü en iyi kullanımda bile 5-6 senedir.Daha ilk senesinde bir çok yerinden sorun çıkarmaya başlar.
kaynak
Önceki Konu Sonraki Konu